benim kıymetli izleyenlerim

2 Mart 2012 Cuma

AĞZINIZA LAYIK KAZANDİBİ MMMMMMMM

SÜTLÜ TALILARI NEDENSE DAHA ÇOK TERCİH EDERİM YEMEKTEN SONRASI İÇİN OLDUKÇA HAFİF VE YEDİKÇE ŞİŞİRMİYOR  SIK SIK YAPILAN BU SÜTLÜ TATLIYI SİZLERLE PAYLAŞIYORUM
ADET OLDUĞU ÜZERE ÖLÇÜLERİ KULLANDIĞIM ARAŞLAR İLE GÖSTERİYORUM
1 LİTRE SÜTE
ELİMDEKİ KAŞIK ÖLÇÜSÜNCE 2 KAŞIK NİSASTA
2 KAŞIK PİRİNÇ UNU
YİNE ŞEKERLİK ÖLÇÜSÜNDE GÖSTERDİĞİM KADAR ŞEKER



BÜTÜN MALZEMELER BİR TENCEREYE ALINIR VE KARIŞTIRARAK PİŞİRİLİR EĞER CIVIK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSANIZ FAZLA DEĞİL 1 KAŞIK KADAR DAHA PİRİNÇUNU KULLANABİLİRSİNİZ
KAYNAYANA KADAR KARIŞTIRIN
ŞEKİLDEKİ GİBİ DALGA DALGA OLACAK

VEDE BÖYLE VOLKAN PATLAMASI GİBİ OLUNCA 1 VEYE 2 DAKİKA DAHA PİŞİRİN
OCAĞI KAPATIN İÇİNE BİR PAKET KREMAYI BOCA EDİN BEN TİKVEŞİLİ KULLANIYORUM DİĞER KREMALARIN KIVAMI BUKADAR KOYU DEĞİL


OCAĞIN ALTINI HİÇ YAKMIYORSUNUZ ÇÜNKÜ KREMENIN TADI GİDİYOR
 İYİCE YEDİRDİĞİNİZ KREMAYI

YIKAYIP ŞEKER SERPTİĞİNİZ METAL KABA (YIKAMAKTAN SEBEP SERPİLEN ŞEKER MUHALLABİ DÖKÜLÜRKEN YERİNDEN OYNAMASIN)BİRGÜZEL DÖKÜLÜR

KIVAM BÖYLE OLACAK

BU GÖRÜNTÜ DE OCAKTAKİ HALİ TEPSİYİ DİKKATLİCA DÖNDÜRE DÖNDÜRE YANLARI HAFİF KIZARANA KADAR PİSİRİN İLK DENEMEDE ALTI KIZARMAMIŞ OLABİL İR  YAPTIKÇA USTALAŞTIĞINIZI HİSSEDECEKSİNİZ

VE MÜKEMMEL SONUÇ MMMMMMMMMM BİZ DÜN BUNU AFİYETLE YEDİK  İNANIN HİÇ KALMADI  
MÜKEMMEL BİR TAT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

bendencesitlemeler