benim kıymetli izleyenlerim

12 Temmuz 2012 Perşembe

DOMATES ÇORBASI

MERHABALAR
HAZIR KÜÇÜKLÜK UYUMUŞKEN BİR KAÇ HAZIR MALZEME DE VARKEN
POSTLARIMI BU GECE  SIRASI İLE YAYINLAMAK NİYETİNDEYİM
DOMATES ÇORBASINDAN BAŞLAYALIM BİZİM EVDE DOMATES ÇORBASI TERCİH SEBEBİDİR PİŞER VE BİTER SÜRÜNCEMEDE KALMAZ LAZZETİ İLE YENİR
EFENDİM BEN DOMATESLERİ ÖNCE YIKIYORUM VE 4 E BÖLÜP YAKLAŞIK YARIM KİLO KADAR
DOMATESE 1 LİTRE SU EKLEYİP DÜDÜKLÜDE PİŞİRİYORUM
SONRA BU DOMATESLERİ SOĞUYUNCA KEVGİRDEN GEÇİRİYORUM
BAŞKA BİR KAPTA 3 KAŞIK MİSLER GİBİ KÖY TEREYAĞI 
(SÖYLEMEZSEM OLMAZTEREYAĞIM BİNGÖLDEN ÖZEL GELİYOR KOYUN TEREYAĞI)2 KAŞIK UN İLE KAVRULUR VE SÜZÜLEN DOMATES SUYUNA BİRAZ DA DOMATES SALÇASI EKLENEREK İSTERSENİZ TEL  ÇIRPICI İLE ÇIRPA ÇIRPA KAYNAYINCAYA KADAR KARIŞTIRIN
SİZLERE LAYIK BİR TADDIR AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

bendencesitlemeler